ІНГРЕДІЄНТИ

♦ Основа:

* 1 чашка вівсяних пластівців (чашка - 240 мл.) 

* 1/3 чашки арахісової пасти 

* 2 ст.л.  сиропу топінамбура

 Вершковий шар:

* 1 чашка кешью (замочених на 4-6 годин)

* 1/2 чашки жирного кокосового молока 

* 4 ст.л. кокосової олії

* 3 ст.л. сиропу топінамбура

🍯 Карамельний шар:

* 3/4 чашки жирного кокосового молока

* 1/2 чашки арахісової пасти 

* 10 мірних ложечок цукрозамінника із пребіотиками

* 3/4 чашки арахісу (несолоного)

* щіпка солі

🍫 Шоколадний шар:

40 г гіркого шоколаду 

80 мл. жирного кокосового молока

ГОТУЄМО 👩‍🍳

1. Подрібнюємо вівсяні пластівці.  Додаємо до них арахісову пасту, сироп топінамбура і змішуємо, повинно вийти розсипчасто-липке тісто. Форму 10 см застилаємо харчовою плівкою, викладаємо тісто і рівномірно розподіляємо по дну і стінкам, потім поміщаємо в морозильну камеру.

2. У блендері подрібнюємо всі інгредієнти для вершкового шару до однорідної маси. Виливаємо суміш на основу та поміщаємо назад в морозильну камеру на 30 хвилин.

3. Для карамелі виливаємо кокосове молоко в невелику каструлю. Додаємо арахісову пасту, цукрозамінник, сіль і перемішуємо.  Доводимо до кипіння, варимо 30 секунд, безперервно помішуючи, потім знімаємо з вогню.

4. Посипаємо вершковий шар арахісом, потім заливаємо зверху карамеллю і ще раз посипаємо арахісом. Кладемо назад в морозильну камеру.

5. Ставимо шоколад на водяну баню, щоб він розтанув. Додаємо кокосове молоко і безперервно помішуємо до однорідної консистенції.

6. Поливаємошоколадним шаром карамельний шар та кладамо назад до морозильної камери на 4-6 годин.