Крамбл — страва ірландської кухні, смачна випічка, яку, до того ж, дуже просто приготувати. Крамбл буває з солодкою або солоною начинкою. Ми розповімо про те, як приготувати крамбл на десерт у корисному варіанті.

Інгредієнти:

Основа:

• 120 г вівсяних пластівців

• 110 г рисового ц/з борошна

• 40 г кукурудзяного крохмалю

• 10 мірних ложечок цукрозамінника із пребіотиками

• 50 г кокосової олії

• 1/2 ч.л. солі

 

Начинка:

• 600 г ягід

• 130 г сиропу топінамбура

• 20 г кукурудзяного крохмалю

• 15 г соку лимона

 

Готуємо 👩‍🍳:

1. Змішуємо ягоди, сироп, крохмаль і сік лимона, доводимо до кипіння та варимо до загустіння.

 

2. Змішуємо борошно, пластівці, цукрозамінник, крохмаль, сіль,  додаємо розтоплену кокосову олію, добре перемішуємо.

 

3. Розподіляємо половину основи, зверху викладаємо начинку, зверху розподіляємо решту основи.

 

4. Випікаємо 40-50 хвилин при 170 градусах.

 

Смачного ❤️