Калорійність на 100 г (без олії): 168 ккал

Білки: 4,9 г

Жири: 3,5 г

Вуглеводи: 28 г

ІНГРЕДІЄНТИ:

📌 1 яйце

📌 130 мл кефіру

📌 40 гр сиропу топінамбура

📌 4 гр цукрозамінника із пребіотиками

📌 60 гр рисового борошна

📌 1/4 ч.л. соди

📌 5 гр розпушувача

 

ГОТУЄМО 👩‍🍳

1. Вінчиком змішуємо кефір, яйце, сироп топінамбура, цукрозамінник. Додаємо борошно, розпушувач та соду, перемішуємо. Якщо тісто рідковате, додаємо ще трохи борошна. Даємо постояти 10 хвилин.

2. Розігріваєм сковороду на середньому вогні, змащуємо каплею олії та виливаємо тісто. Жаримо до появлення бульбашок з однієї сторони та перевертаємо.

3. Додаємо ягоди або фрукти та поливаємо сиропом топінамбура.