Розпал сезону гарбуза, зберігай рецепт дуже смачної 🤤 запіканки!

ІНГРЕДІЄНТИ:

Сирний шар 🍚:

📌 500 г сиру 

📌 10 мірних ложечок цукрозамінника із пребіотиками

📌 3 яйця

📌 2 ст л кукурудзяного крохмалю крахмал кукурузный 

📌 ванілін за смаком

 

Гарбузовий шар 🎃:

📌 500 г гарбузового пюре

📌 7 мірних ложечок цукрозамінника 

📌 1 яйце

📌 2 ст л кукурудзяного крохмалю крахмал кукурузный 

📌 кориця за смаком

 

ГОТУЄМО 👩‍🍳

 

1. Для сирного шару: сир, цукрозамінник, яйця та ванілін кладемо у чашу блендера, змішуємо. Має вийти однорідна маса.

2. Для гарбузового шару: змішуємо у блендері гарбузове пюре, цукрозамінник, яйце та корицю.

3. Вийшло -  дві маси: гарбузова та сирна. Тепер беремо 2 ст л сирної маси та викладаємо її у центр форми. Далі 2 ст л гарбузової маси у центр сирного шару. Так потрібно по черзі виливати, поки не закінчиться. Після також можна провести візерунки по шарах.

4. Тепер ставимо у духовку розігріту на 180 градусів на 40-50 хвилин. Одразу не виймаємо, даємо трохи постояти у духовій шафі.

5. Готову запіканку можна полити сиропом топінамбура.

 

Смачного ❤️